Love is in the Air
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

you're probably thinking that i want those things cash, cars diamond rings, thinking on my side the grass is green, but you dont know where i have been, i could be a wolf in disguise, i could be an angel in your eyes, never judge a book by its cover

KezdőlapLegutóbbi képekKeresésRegisztrációBelépés

Karakter Kerestetik

Go down 
3 posters
SzerzőÜzenet
Miss Boss
Admin
Miss Boss

Hozzászólások száma : 30

Karakter Kerestetik Empty
TémanyitásTárgy: Karakter Kerestetik   Karakter Kerestetik EmptySzer. Júl. 13, 2011 11:14 am

Ha valaki hiányzik az életedből:
-testvér
-anya
-apa
-barát
-szerelem
Vissza az elejére Go down
https://flywithme.hungarianforum.com
Juliet De'Noir
Admin
Juliet De'Noir

Hozzászólások száma : 33

TémanyitásTárgy: Re: Karakter Kerestetik   Karakter Kerestetik EmptyPént. Júl. 22, 2011 11:27 am

Na akkor tessék én el is kezdem Wink
Karakter Kerestetik 103dag3
Christopher McDonovan

Chris-t a legjobb barátnőmön keresztül ismertem meg. Amelia-nak vagy egy öccse Daniel aki 16 éves és Chris a legjobb haverja és osztálytársak. Amelia-éknál voltam amikor Dan hazaért Chris-el. Bejelölt egy közösségi oldalon és ott beszélgettünk elég sokat. Szinte egyből meg tudtuk érteni egymást és csak egyetlen baj volt, hogy én cagyok az idősebb. Én 21 vagyok Ő meg csak 16 éves. Lassan 17. Eddig ez a dolog elég rendesen visszafogott minket, de nagyon úgy tűni, hogy egyre kevésbő tudjuk tartóztatni magunkat. Persze nem akarjuk, hogy kiderüjön a dolog, hiszen elég nagy balhé lehetne ebből

Play by: Justin Bieber
Kor:16

Charlotte Betranche

Charlotte Betranche

Hozzászólások száma : 3

TémanyitásTárgy: Re: Karakter Kerestetik   Karakter Kerestetik EmptySzomb. Júl. 23, 2011 5:13 am

Hát, akkor én meg folytatom. Very Happy

Karakter Kerestetik _sss9800_www.kepfeltoltes.hu_
Luke Cox

Luke-ot azután egy pár nappal ismertem meg, hogy még a szüleimmel ideköltöztünk. Nagyon kedves volt. Mivel ő már itt lakott a városban, ezért sokat segített. Ő volt az első ember, akit itt ismertem meg. Sokat beszélgettünk, meg lógtunk együtt a parton. Aztán ez a sok még több lett. Szinte az összes szabadidőnket együtt töltöttük. Ekkor én 18 voltam, ő pedig 19. Tehát egy évvel idősebb nálam. Most pedig már eltelt 2 hosszú év. Még mindig barátoknak mondjuk magunkat mások előtt, de mindketten tudjuk, hogy ez már több. Általában a parton szoktunk elidőzni, mert ott néha kettesben tudunk lenni és még az idióta bátyja, Daniel sem zavar minket. Persze, már ő is gyanakszik. Engem ez viszont egyáltalán nem zavar. Már csak annak a bizonyos csóknak kéne megtörténnie...

Play by: Luke Pasqualino
Kor: 21
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Karakter Kerestetik   Karakter Kerestetik Empty

Karakter Kerestetik
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Love is in the Air :: Kereseeeeem-
Ugrás: